30
January
2020

Valparna fem veckor gamla!

Bonanza och Harrys valpar har nu blivit fem veckor gamla!
Alla tio valpar växer fint och har nu flyttat ner till köket där det mesta händer! De har växt fint och alla är duktiga att äta. Vi har också vid tre veckors ålder avmaskat de små med Axilur som man bör göra och vi gör om det igen när de blir sju veckor. Alla ser mycket fina ut och har även börjat utforska världen samt provat på att få snö under tassarna, men det var kallt så det blev ingen lång stund de ville vara ute.
Några nyare bilder finns nedan på småttingarna som togs några dagar innan de blev fem veckor gamla..

Vi har tre otingada valpar, en tik samt två hanar. Är du intresserad så hör gärna av dig. Valparna säljes till aktiva kärleksfulla hem där de är en del av familjen, gärna till prov och utställningsintresserade.

Läs mer på sidan Valpar/Valpar Nu!
Där stamtavla finns på denna kull!
 
 
e. SEUvCH Dirty Harry Canis Venator En ståtlig och härlig herre med underbart temperament, glad och trevlig. Flertalet BIR och BIS placeringar (Vice Junior World Winner 2018- Amsterdam).

u. SEUvCH C.I.B &. C.I.E. FI UCH NOUCH DKUvCH NORDUvCH NORD JV-15 SE U(V)CH SE VCH SE V-19 Valera's Bonanza
En fantastisk trevlig och vacker dam som är mycket trevlig mot alla. Bonanza är framåt och alert som taxar skall vara. också duktig i spårskogen! Hon har också ett flertal BIR , BIM och BIS placeringar både i in och utland. En spännande kombination där båda har gedigna linjer bakom sig och som vi tror mycket på ! Bonanzas mor blev bla. Världsvinnare i Stockholm 2008 och många fler högt meriterade hundar i stamtavlan. 
Båda föräldrarna är också ögonlysta ua.

 

Categories: Nyheter 2020

GTranslate

Swedish Dutch English French German Italian Japanese Russian Spanish
Copyright © 2020 Lillsjöskogens Kennel. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
2012.
Download Joomla Templates
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd